Bozyazı’da çocuk doktoru göreve başladı

Bozyazı Devlet Hastanesinde eksik olan çocuk hastalıkları uzmanı kadrosuna atanan Dr. Esra Kılıç görevine başladı.

Çocuk hastalıkları uzman doktorunun bulunmadığı Bozyazı’da doktorun atanmasıyla önemli bir eksiklik giderilmiş olurken, vatandaşlar başka ilçelere gitmekten de kurtulmuş oldu.

Bozyazı Devlet Hastanesine atanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Kılıç, Bozyazılıların gönül rahatlığıyla çocuklarını getirebileceklerini söyledi.

Başhekim Op. Dr. İbrahim Püryan ise yeni atanan Esra Kılıç’ın uzun yıllar Bozyazı’da görev yapmasını istediklerini belirterek, kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.