Kahramanmaraş’ta silahlı saldırı: 2 kişi hayatını kaybetti

Olay, ilçeye bağlı Karaelbistan Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, 2. Sokak üzerindeki otomobile, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı.

Araçta bulunan Yusuf Çoban (29) ve 28 yaşındaki İbrahim Söğütlü, kurşunların hedefi olarak ağır yaralandı. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Çoban ve Söğütlü, kaldırıldıkları Elbistan Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Jandarma, olayın fail ya da faillerini tespit etmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

(İHA)

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ
Anahtar Kelimeler:
Elbistan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.